I dag kan video optages fra mobiltelefoner, digitale kameraer og mange andre enheder på markedet. Du bruger sandsynligvis din smartphone til at optage dit barns koncert eller se den video, du har skudt i zoologisk have med dit kamera. Selv om denne teknologi ikke virker så spændende som nogle af de andre apps på din mobiltelefon i dag, så var introduktionen af film tilbage i 1800’erne et sandt fremskridt i teknologiens verden.

Begyndelsen af ​​filmproduktion

I det 17. århundrede var der ingen muligheder for filmproduktion – i særdeleshed heller ikke i en formel uddannelse. Faktisk, i løbet af denne tid – altså 1800-tallet – opfandt en mand ved navn Athanasius Kircher fra Rom, Italien, en primitiv version af en “magisk lanterne”, som projicerede billeder fra transparenter. Det virkede ved hjælp af en lyskilde som eksempelvis et stearinlys. Gennem 1800’erne blev der lavet flere opfindelser, der gav illusionen af ​​bevægelse, herunder et zoopraxiskop, fantascop og en thaumatrope. I 1890 blev mekanismen, der gjorde det muligt for filmen at avancere med perforerede film, skabt af Edison og Dickson. Dicksons opfindelse af et grundkamera, der var motordrevet og kunne fotografere et billede, blev kendt som en kinetograf. År tidligere forsøgte Edison at optage på en vokscylinder, men det lykkedes ikke.

Det var først i 1895, at den første offentlige visning af en film fandt sted. Alligevel var der endnu ikke etableret filmproduktionsprogrammer og lydteknikskole eller noget tilsvarende. I december 1895 udviklede Lumière brødrene den første biograf og viste en film kaldet “Ankomst af toget på La Ciotat”, der foregik i en indisk frisørsalon i Paris, Frankrig. Denne første offentlige demonstration brugte en projektor kendt som en cinematographe. Da den første biograf blev oprettet, handlede film om det daglige liv om arbejde og familie. Ikke længe efter dette blev Hollywood kendt for film.

Lyden kom til

Før den 6. oktober 1927 havde film ikke nogen lyd. Alle, der deltager i et af de mange filmproduktionsprogrammer i dag, ved er en vigtig faktor for enhver film. Dette forårsagede en vis opstand, fordi mange af skuespillerne og skuespillerinderne ikke lignede at de kunne lave de lyde som de gjorde. Dette førte til vokalisering, der spillede en central rolle i udvælgelsen af skuespillere til filmproduktinen..

Animation

Som barn har du med garanti set tegnefilm, og du kan endda være interesserede i de mange ifilmproduktionsprogrammer, der specialiserer sig i animation; Men animationen kom ikke til at være en realitet før omkring den store depression tilbage i 1920’erne. Faktisk gjorde Mickey Mouse ikke sin film debut før 1928, da han stjernede i “Steamboat Willie”. Farvefilm startede i 1935 med filmen “Becky Sharp.”

I løbet af mange årtier blev filmproduktionskurser tilgængelige, og ligeledes gjorde lydskoler. Begreber og opfindelser som high definition, videokameraer og mobiltelefoner, der optager video blev populære efterfølgende.

Write A Comment